Forside
Heltene
Repertoire
Pressen skrev...
MB i New York
Kontakt
Klik her for at gøre MadsBand.dk til startside

MadsBand i New York

Madsband drog i påsken 2001 over pytten for at lære hedningene om, hvordan man spiller disco. Og hvem skulle være bedre til at lære dem det, end de der selv opfatter disco som en religion eller måske et grundstof?
Hvorom alting er blev heltene samlet op i lufthavnen, og få øjeblikke efter stod de på scenen på det funky spillested "Rolfs".

De stakkels uoplyste Yankee's tog imod guderne med åbne arme, og udtrykte deres største taknemmelighed over at være trådt ind, i den af paillieter oplyste verden, der står i så skærende kontrast til det jordhul, nogen kalder New York.

Næste mission for superheltene var at lære Yuppierne i Hoboken noget om følelser ved at spille den musik, der gjorde dem bløde i knæene. Og hvis man ellers skal tro dagspressen lykkedes det over alt forventning - forventningen fra ignoranter der ikke kender til den magi glimmer-drengene udøver.

Endelig sluttede touren på Rolfs efter utallige opfordringer, hvor yndlingene blev klappet ud igen og igen. Nogen vil kalde dette et eventyr, men for De Fem var det blot "another day at the office". Når man er i Feelgood branchen lader man sig ikke hidse op over sådanne detaljer.
MadsTrom i New York: