Forside
Heltene
Repertoire
Pressen skrev...
MB i New York
Kontakt
Klik her for at gøre MadsBand.dk til startside

Pressen skrev...

Som noget nyt er vi begyndt at bringe nogle af de komplimenter vi har fået.


Forlaget Thomson A/S - Basecamp maj 2005

Kære Madsband
Jeg vil endnu engang sige tak for jeres fantastiske indsats i fredags. Jeg er hele morgenen blevet mødt med positive kommentarer.
Alle synes, at I bare er for cool !!


Bryllup

Kære Madsband
I er bare for seje!! Vores gaester var ellevilde, og vi oplevede folk gå amok, som vi aldrig før har set på et dansegulv. Skønt at mærke jeres gejst og få hele TRE ekstranumre, og det selvom I gik på en time efter aftalt. Af hjertet tak. Naar man slutter sin bryllupsdag af med at stagedive i armene på en frådende folkemængde, kan man ikke ønske sig mere.
Mange hilsner, Roald og Mette Forsberg


Finn Gohs, Statsskolen i Sønderborg

Madsband trykkede den virkeligt af - dansegulvet var fyldt fra starten, og det er den væsentligste succesparameter til vores skolefester! Finn Gohs


Privat fest

Hej Mads
Tak for en fed succesoplevelse! Værter såvel som publikum er begejstrede. Det satte god gang i festen. Det eneste er bare, at man brænder al sin energi af (det må I også have gjort - og så dig der var på østre Gasværk først...), og så er det lidt svært at nå op på højderne ved bagefter at smække en CD på. Men vi blev da ved til en 5 tiden.

Vi sender jer en masse roser (desværre kun i overført betydning)...
Anna Kathrine - og Mette og Jakob


Privat fest

Kære MadsBand,
Hold da kæft hvor var I bare for super seje. Der er ubetinget blevet uddelt roser til såvel musikken som jeres look. Vi er yderst tilfredse, og vil tænke på jer ved næstkomne lejlighed.
Vi havde en fantastisk dag og en fed fest, som I fortjener en del af æren for. Tak for det, og for at sprede en livsglæde og en stemning, som kun er mulig ved en helhjertet indsats.

Kærlig hilsen Helena & Uwe


Privat fest

Kære MadsBand,
Tak for en eventyrlig aften.
I fik sat godt gang i vores gæster og os selv. Tusind tak for "fly me to the moon". En meget glad og lykkelig ægtemand.
Knus Sidsel og Peter